Service og vedlikehold

Vi utfører service- og reparasjonsarbeid på alle bilmerker 

Alt arbeid blir utført i henhold til fabrikkspesifikasjoner som betyr at du beholder din nybilgaranti med topp moderne diagnoseutstyr og verktøy er din bil i trygge hender til konkurransedyktige priser.

EU-kontroll

Hos Caranova får du utført EU-kontrollen etter de bestemmelser som myndighetene har fastlagt på biler med totalvekt under 3500 kg og tilhenger.

Pris for EU-kontroll: 1.195,-

Ved innlevering av bil til EU-kontroll er det fint om følgende er tilgjengelig og synlig i bilen:

  • Vognkort
  • Refleksvest
  • Varseltrekant
  • Nødlader (elbil og hybridbil)

Etterkontroll (EU/PKK)

Har du allerede hatt EU-kontroll og kun skal ha kontrollert utbedringen for å få kjøretøyet godkjent, ordner vi også dette.

Pris for etterkontroll: 340,-

Service med veihjelp

Å gjennomføre service er det viktigste du kan gjøre for å forlenge bilens kvalitet og levetid. Hos oss får du i tillegg ett års MECA Veihjelp inkludert når du tar service. I tilfelle noe uforutsett skulle hende underveis.

Vi anbefaler at du gjennomfører årlig service på bilen. Det bidrar til bilens levetid og verdi, og reduserer faren for skader og stopp.Ikke minst bidrar det til at du kan ferdes tryggere rundt i egen bil.

Av flere hundre-tusen årlige bilbergingsoppdrag i Norge skyldes flesteparten mindre utfordringer knyttet til bilholdet, slik som flatt batteri/startvansker og motorfeil. En årlig service vil sikre at bilen din har de beste forutsetninger for å fungere optimalt og minsker sannsynligheten for spontane reparasjoner. 

Ett års MECA Veihjelp inkludert i servicen

Når du gjennomfører service på bilen hos et MECA-verksted er ett års MECA Veihjelp inkludert. Da kan du være trygg på at dersom du er uheldig og får et stopp, så kommer vi og hjelper deg.  Vi frakter både deg og bilen din til nærmeste verksted - uten kostnad! . Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet - alle dager. Har du MECA Veihjelp, og trenger umiddelbar veihjelp-assistanse, ring MECA Veihjelp på telefon 03 113.

Husk:Bilens garanti gjelder fremdeles når du har tatt service hos MECA! 

Les fullstendig forsikringsvilkår her

Spørsmål?

Kontaktpersoner

Sondre Thingnæs

Serviceleder

Olav Espvik

Serviceselger

Frank Tømmervåg

Teknisk leder

Fritt verkstedvalg

FRITT VERKSTEDVALG betyr at du fremdeles har full garanti- og reklamasjonsrett på bilen, enten du benytter et merkeverksted eller et frittstående verksted når du tar service.

FRITT VERKSTEDVALG = BILENS GARANTIER GJELDER!

Scroll til toppen